Un doctor musulman s-a convertit la creștinism și a deschis 50 de biserici

Un doctor musulman s-a convertit la creștinism și a deschis 50 de biserici
by

Pe un pat de  spital din Calcutta un doctor musulman trece printr-o chimioterapie.

” Plangeam si singurul nume in care  refuzam să cred imi venea  în minte mereu. Numele lui era Isus. Am fost atât de slab și bolnav, așa că m-am rugat: Doamne Isuse , vindecă-mă ! “

Ceea ce s-a si intamplat.În urma rugăciunii,doctorul a fost tot mai bine.Analizele sale au fost bune.

Si-a predat viața lui Isus și a fost botezat.

” Am văzut că numai Isus ma poate salva . Nimeni altcineva.”

Plin de zel,isi marturiseste  credința în familia si satul lui. Prin urmare a fost respins de toti. El este persecutat de ani de zile,dar perseverează în lucrarea lui de evanghelist,sprijinit de Baptist Mission Society în lucrarea sa de plantare a bisericilor.

” Oamenii care m-au persecutat toți acești ani,au obosit.”

Persecutorii au spus: “Cu cat ii zicem mai mult sa taca ,cu atât mai mult vine și predica.”

” Oamenii care m-au respins,acum imi aduc bolnavi si-și cer iertare.”

BMS Misiunea Mondială se desfasoara  în mai multe țări,in special in India prin Benjamin Francis , director la Big Life Ministries ,a cărui lucrare consta în plantarea de biserici. Viziunea lui Benjamin Francisc este de a ajunge in satele cele mai îndepărtate  pentru a vorbi oamenilor despre Isus . Acesta este considerat de unii ca fiind cel mai mare evanghelist al secolului 21.

În iunie anul trecut, se intoarce  într-un cartier din Calcuta,în apropierea râului Hooghly,pentru a oferi îngrijire medicală gratuită,sa se ocupe de bolnavi și sa se roage pentru cei care doresc.

” Cei mai mulți oameni au fost fără adăpost,trăind sub poduri,neavand pe nimeni care să le poarte de  grijă sau sa-i  iubeasca. A fost o mare oportunitate de a-i  încuraja prin mesajul Evangheliei . “

Poliția locală a fost prezenta: ” Nu am mai vazut pe nimeni venind aici pentru a face asemenea lucrare. ” incurajand pe Benjamin să-si continue misiunea.

Sursa: infocrestin.com

share

Comments

  1. It’s always a pleasure to hear from someone with exerptise.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *