Cine Suntem

CINE SUNTEM BISERICA PENTICOSTALA FILADELFIA

CATEVA CUVINTE DESPRE BISERICA FILADELFIA

Dumnezeu s-a indurat de localitatea Mosnita Noua si a mantuit atat frati cat si surori din aceasta localitate. Acestia s-au mobilizat si au infiintat prima Biserica Penticostala in casa familiei Moza Florin, in anul 1966.Duhul Sfant a constientizat tot mai multi localnici de nevoia manturi, astfel ca acum, suntem o comunitate penticostala de cateva sute de frati si surori care ne adunam duminica, dar si in cursul saptamanii pentru a-L glorifica pe Dumnezeu si pentru a avea partasie unuii cu altii in vederea edificarii spirituale a fiecarui membru.

Suntem o comunitate de credinciosi, care inca din anul 2009 se intalnesc in noul locas de inchinare in care Bunul Dumnezeu inca mai mantuieste oameni, face videcari miraculoase si asculta rugaciuni. Suntem o biserica biruitoare care crede in puterea Cuvantului si a Duhului Sfant.

Comunitatea este condusa de:

Stanciu Cornel

Pastor Principal

Nae Claudiu

Secretar

Rozsa Steafan

Pastor

Mihalache Bill

Secretar

Cazacu Paul

Casier

SCURT ISTORIC

In anul 1966 s-a infiintat prima biserica in casa familiei Moza Florian, locatie care a ramas pana in anul 1974, cand de comun acord cu credinciosii penticostali din Mosnita Veche s-a luat decizia de a forma o singura biserica in Mosnita Veche.
In anul 1985 credinciosii penticostali din Mosnita Noua au luat decizia de a se aduna in casa familiei Scornicica.In anul 1987 s-a amenajat primul locas de biserica in casa familiei Stanciu.In anul 1990 s-a construit un nou locas de inchinare, in aceeasi locatie- familia Stanciu, care a functionat pana in noiembrie 2011;

In septembrie 2009 au demarat lucrarile de constructie a noului Locas al Bisericii. Cu ajutorul lui Dumnezeu si sprijinul celor ce au participat la aceasta constructie,am ajuns la finalul lucrarilor, moment in care putem afirma cu toata convingerea ca “pana aici Dumnezeu ne-a ajutat”, deschizand astfel o noua pagina din istoria Bisericii Penticostale din Mosnita Noua.
Ne dorim ca aceasta Biserica sa fie o adevarata oaza in aceste vremuri grele, un loc de odihna pentru suflet, unde sa-si gaseasca linistea si pacea toti cei truditi si impovarati, loc in care sa se primeasca iertarea de pacate si mantuirea sufletelor.